Reiki behandeling

Reacties over Reiki behandelingen

Wil, Utrecht :

Marjolein's bijzondere behandeling heeft een krachtig therapeutisch effect. Zij heeft in hoge mate de gave, de mens te te helen met haar inzichten en liefdevolle benadering. Onzichtbaar begeleid ze jou op weg naar herstel.
Ik ben dankbaar dat Marjolein mij gedragen heeft tijdens een verdrietige en moeilijke periode van mijn leven. Dank je, Marjolein.


Lia, Amersfoort :

Sinds januari 2011 heb ik een aantal afspraken gehad met Marjolein. Marjolein is een heel lieve, warme en jonge (!) vrouw. Mijn ervaring is dat ze snel tot de kern van een probleem komt, ze heeft letterlijk aan een half woord genoeg.
Toen ik bij Marjolein kwam had ik het zowel lichamelijk als geestelijk moeilijk. Marjolein heeft mij energie gegeven (Reiki) en mbv diepgaande gesprekken en goede tips en ook huiswerk kon ik tot de kern van zaken komen en gaan werken aan een oplossing. Marjolein geeft steun, moed en energie en helpt je om heel snel inzichten te verkrijgen, je krijgt snel de vinger op de zere plek. Ik kon ook langzaam weer kracht putten bij mezelf. En ook geloven in mezelf. Ik sta weer stevig(er) in mijn schoenen en de oude Lia komt weer terug.
Een Reiki-behandeling is heerlijk. Je krijgt echt veel energie en bent de rest van de dag en soms ook daarna nog veel energieker, vrolijker, makkelijker. Als je van de behandeltafel af komt ben je helemaal rozig en loom. Hetzelfde gevoel wat ik heb na een paar saunagangen!
Ook al ga ik binnenkort zelf een Reiki-cursus volgen, ik ben van plan om regelmatig een consult bij Marjolein aan te vragen. Om mij te verder te laten coachen op de ingeslagen weg, maar ook voor advies bij dagelijkse problemen met bijvoorbeeld puberkinderen.
Ik ben de goede weg ingeslagen door bij Marjolein aan te kloppen en ben heel blij dat ik haar heb leren kennen. Marjolein, bedankt!


Willem, Schoonhoven :

Ik ben met Reiki in aanraking gekomen door mijn vrouw. Zij had altijd al de interesse voor dit. Ze vroeg me of ik daar ook voor open zou staan, ik als nuchtere Hollandse man had zoiets laat maar komen dan zien we wel wat het is. We hadden ons ingeschreven voor een cursus Reiki 1. Ik weet nog goed toen we binnen kwamen dat ik het allemaal zeer interessant vond en dat er dus met mijn gevoel en emoties werd gewerkt. Doordat ik door privé omstandigheden best wel in de knoop zat met mijzelf is zij gaan kijken of daar iets aan te doen was.
Ik moet zeggen er was al snel resultaat, ik kreeg een aantal handvatten om beter met emotie en gevoel om te gaan. Ik vond het verbazingwekkend. Wij zijn thuis met de Reiki cursus aan de slag gegaan en ook dit gaf ook een goed resultaat. In de loop van de tijd heb ik steeds een aantal behandelingen en gesprekken van Marjolein mogen ontvangen. Zowel de gesprekken als de behandelingen zijn voor mij een grote steun geweest om te zijn wie ik nu ben. We hebben ook de Reiki 2 gevolgd, dit vond ik ook erg leuk ook omdat dit in de nieuwe praktijk was in Westervoort. Door deze cursussen te doen ben ik nog bewuster geworden hoe het zit en wat de werking er van is. Ik weet nog dat Marjolein tijdens een behandeling aan mij vroeg of ze de klankschaal mocht gebruiken, ik heb toen geantwoord: zolang ik geen flessen water van je hoef te kopen vind ik alles prima. Het was een bijzondere ervaring en de gedachte die vast in mijn hoofd zaten werden mede hierdoor verwijderd. Ik ken Marjolein nu ongeveer 1,5 jaar en heb Reiki 1 en 2 gedaan en ongeveer 15 behandelingen mogen ontvangen. Ik moet zeggen als ik naar mezelf kijk van hoe het was en hoe ik nu in het leven sta is er veel veranderd. Ik ben mijn vrouw ook dankbaar dat ze mij hier op heeft geattendeerd en mij heeft meegenomen naar praktijk ZoMa. Ik ben Marjolein dan ook dankbaar dat ze me hiermee geholpen heeft.
Ik zou zeggen Marjolein: ga zo door.
Bedankt tot nu toe en ik hoop nog lang plezier van je te hebben.


Ramona, Utrecht :

Ik heb meerdere malen een Reiki-behandeling van Marjolein mogen ontvangen, welke ik steeds als heel warm, licht en krachtig heb ervaren. Elke behandeling heeft me een ander inzicht of nieuwe richting gegeven. Doordat Marjolein me tijdens de behandeling vroeg wat ik voelde op bepaalde plekken, leerde ik mijn eigen lichaam en blokkades beter kennen en ben ik me meer bewust geworden van het proces waar ik in zit. Marjolein voelde steeds precies aan waar ik energie nodig had en welke plekken om aandacht vroegen. Tijdens de behandeling mag ik even helemaal mezelf zijn en voel ik me volledig geaccepteerd en gerespecteerd zoals ik ben. De manier waarop Marjolein haar behandelingen en nagesprekken doet ervaar ik als erg professioneel maar bovenal heel erg warm en liefdevol. En vooral dat laatste maakt dat ik dankbaar ben dat ik de behandeling heb mogen ontvangen. Zowel fysiek als geestelijk en spiritueel heb ik dankzij de universele energie van reiki samen met Marjolein dingen kunnen oplossen of leren omarmen.


A. uit Nieuwegein :

Ik kwam met Marjolein in aanraking omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik at te veel, had overgewicht, ik voelde me ellendig. Mijn kaarsje was uitgedoofd. Ik heb altijd al geloofd in spirituele gebeurtenissen en ook Reiki heeft mij altijd aangesproken. Toch kwam het nooit op mijn pad. Tot op het moment dat mijn zusje eens zei: “ik ken iemand via via die bij Marjolein is geweest en daar hele goede ervaringen mee heeft gehad”. Ik dacht, baad het niet schaad het niet. Dus zo kwam in aanraking met Marjolein. Gelijk vanaf het eerste moment was er een klik met haar. Heel lief, hartelijk en een goed luisterend oor. Deze dingen had ik dat moment precies nodig want ik zat diep in de put. Na de eerste behandeling wist ik dat dat niet de laatste zou zijn. Het voelde heel goed maar ook tegelijk vond ik het heel eng want de Reiki maakte iets in mijn los wat ik jaren had verborgen. Ik voelde dat ik hiermee door moest gaan om mezelf weer te vinden. Ook al is dat eng, ik heb het gedaan en mijn leven is compleet anders.
Nu een 8 maanden later heb ik Reiki 1 en 2 behaald onder leiding van Marjolein. Loop ik bij een psycholoog om het een ander op te helderen en voel ik me weer fit en fris. Het is nog niet zoals het zou moeten zijn, maar ik ben op de goede weg. Reiki heeft mijn leven verreikt op een manier die ik nooit had durven dromen. Je kunt het niet echt bevatten en toch gebeurd het.
Dit alles is te danken aan deze lieve meid, die heel open met mij gepraat heeft over alles. Ook het spirituele vlak. Zij heeft mij via Reiki laten zien dat je kaarsje nooit uit is, hij is hooguit gedoofd door een hele donkere schaduw en hij kan altijd weer heel fel schijnen.
Dank je wel lieve Marjolein, je bent mijn grote kanjer!


Antoinet, Maarssenbroek :

Ik ben bij Marjolein gekomen omdat ik al enige tijd mij op Reiki aan het voorbereiden was! Dus op internet een Reiki praktijk in Maarssen gezocht en in de buurt gevonden, de agenda bekeken en ik kon op 26-03-2010 Reiki 1 doen. Daar heb ik vervolgens gelijk voor gebeld. Daarnaast heb ik ook nog een individuele afspraak gemaakt, omdat ik eerst zelf nog behandeld wilde worden. Bij de 1e afspraak kwam er al heel veel los bij mij! Dat kwam zeker door de warme ontvangst en het respect waar mee je behandeld wordt! Ondertussen Reiki 1 gedaan een hele mooie ervaring met heel veel gezelligheid. Ik ben nog steeds onder behandeling en ik geef nu mezelf ook Reiki en de 21 dagen van oefenen zijn nog niet om! Ik voel me goed en ben heel bewust met mezelf bezig. Er zijn zeker al veranderingen te merken. Alweer een 2e terugkomavond gepland. Helaas nu wat verder weg, in Westervoort, maar ik ga er wel voor net als voor Reiki 2 bij Marjolein. Meis, het ga je goed, lieve Reiki groet.