Natuurgeneeskundige Therapie


C.H., Maarssen :

Jarenlang kon ik er maar niet achter komen waar de paniekaanvallen vandaan kwamen en de psychosomatische klachten. Veel reguliere onderzoeken brachten niets aan het licht en eigenlijk had ik het opgegeven me ooit nog beter te voelen.
Tot ik 'toevallig' de site van Marjolein tegenkwam en die me aansprak.
Hoewel ik niet goed wist wat ik kon verwachten bleek al na mijn eerste bezoek, tot mijn grote verwondering, dat ik mijn misselijkheid kwijt was. Maandenlang had ik lopen kokhalzen, dus was ik vol vertrouwen in de vervolgsessies.
Eindelijk kwamen de dingen aan het licht die me onbewust zwaar hadden gedrukt en na ermee, in samenwerking met Marjolein, aan de slag te zijn gegaan, was ik na 4 maanden al zo ver dat ik weer mee kan draaien in het dagelijkse leven en vreugde aan de dingen beleven.
Eigenlijk een wonder in zo’n korte tijd. Na 5 maanden bij Marjolein, en een half leven regulier dokteren, is het bij Marjolein afgerond en heb ik ook de richting gevonden waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Natuurlijk stopt de ontwikkeling nooit, maar door Marjolein die gezonden is door boven, heeft mijn leven een grote meerwaarde gekregen.
Dank je wel lieverd voor je menselijke benadering en liefde die je aan alle mensen geeft!


Fred, Zevenaar :

Graag schrijf ik een stukje voor jou, want door jou zie ik het leven weer van de zonnige kant. Jij hebt mij weer tot echt leven gebracht van dood vogeltje tot een levensgenieter. September 2009 ben ik heel snel mijn vrouw verloren aan kanker. 
Ik dacht dat ik het allemaal wel aankon, zo van: ik laat me niet klein krijgen en mijn leven ging verder. Maar de gevoelens van eenzaamheid werden steeds sterker alhoewel ik veel steun van mijn kinderen heb gekregen. Ik kwam met Marjolein in gesprek op een beurs en ik voelde een warmte en liefde die zij uitstraalde. Toen hebben we een afspraak gemaakt voor een intake gesprek en een behandeling. Daarin vertelde zij mij dat ik niet goed in balans was, dat ik meer met mijn hoofd dan met mijn gevoel leefde. Ik kon toen ook nog niet vertellen hoe het eigenlijk met mij was en ik was nog heel treurig. Dat ik deze stap had genomen om naar Marjolein te gaan is het beste wat mij ooit is overkomen. Na een paar keer te zijn geweest merkte ik ineens dat ik weer begon te zingen en dat ik veel vrolijker werd en overal weer zin in kreeg. Ik keek steeds weer uit naar de volgende keer want ik kreeg steeds meer het gevoel dat het beter ging met mij en dat was ook zo, de mensen in mijn omgeving merkten ook dat ik veranderd was ,veel vrijer en vrolijker. Ik ben gewoon een ander 
mens geworden in de meest positieve zin en dat allemaal door die ene wonderbaarlijke en liefdevolle persoon MARJOLEIN.
Ik ben nu zelfs aan de Reiki cursus begonnen want het is mooi om andere mensen te helpen zo goed als Marjolein zal ik wel nooit worden maar het lijkt mij een heel voldaan gevoel te hebben als je een ander zo kan helpen. Reiki 1 heb ik nu gedaan en dat ging heel gezellig met een kleine groep van vier personen waar van ik er twee niet kende, maar onder leiding van Marjolein was het ijs snel gebroken en ging het al snel heel goed met elkaar. Het is ons allemaal zo goed bevallen dat we verder gaan met Reiki 2 en daar kijk ik nu al weer naar uit. 
Vanaf hier wil ik Marjolein nog heel hartelijk bedanken voor de steun en de liefde de zij mij heeft gegeven. Jouw man heeft wel heel veel geluk met een vrouw als jij.


Kirsten, Arnhem :

Marjolein heeft me erg goed geholpen bij mijn rugpijn. Meer dan een jaar had ik last van pijn in mij onderrug. Dit verergerde zo dat ik hernia-achtige klachten kreeg. Ik zocht contact met praktijk ZoMa en had al snel een afspraak voor een intake gesprek. De klachten zijn na 3 natuurgeneeskundige behandelingen verdwenen. Haar liefdevolle benadering werkt erg effectief. Marjolein heeft me gestimuleerd om mijn eigen kracht nog beter te gebruiken.
Ook in de zorg en begeleiding van mijn zeven jarige zoontje. Hij is hoog sensitief en erg gevoelig voor andere (negatieve) stemmingen of (negatief, druk) gedrag.
De behandelingen, oefeningen en de Reiki cursus werkt erg goed voor ons om de rust te bewaren of weer te vinden.


Petra, Maarssen :

Zestig plus was ik en door omstandigheden gedwongen mijn autorijbewijs te halen. Ik zakte de eerste maal voor mijn examen en had zelf het idee dat ik aan faalangst leed. Door een bijzonder 'toeval' waarvan ik zelf al dacht:"Dit moest zo zijn", vond ik het adres van Marjolein, bijna bij mij om de hoek...nog even, voor ze naar Westervoort verhuisde. 
Na een paar weken had ze een uurtje voor me gereserveerd. Ik verdronk bijna in de tranen die ik stortte. De conclusies die Marjolein trok uit mijn verhaal, deden veel elementen uit mijn leven op hun plaats vallen. Ineens was daar het verband tussen zoveel van wat mij overkomen was en ook heel veel van wat ik altijd gevoeld heb bleek minder vreemd dan ik dacht.
De behandelingen deden mij goed. Mijn tweede examen stond op stapel in een periode dat er in mijn leven grote veranderingen zouden gaan plaats vinden. Ik zag het dan ook niet gebeuren dat ik werkelijk mijn rijbewijs zou halen deze keer, al zei mijn lerares dat ik goed kon rijden en het zeker zou moeten kunnen. Marjolein beloofde mij een behandeling op afstand tijdens het rijden. Ik deed dat examen. Mijn instructrice was natuurlijk goed op de hoogte van mijn wel en wee, maar niet van mijn therapie door Marjolein . Ze was zeer overtuigd van mijn kunnen maar ook beducht voor mijn enorme terugvallen onder invloed van stress. Na afloop zei ze:"Het leek wel of je helemaal niet zenuwachtig was..." En nee, dat was ik ook niet; Marjolein had de angst te falen weggenomen en ik slaagde. Zaterdag reed ik voor het eerst zelfstandig. De dinsdag daaropvolgend, maakte ik mijn eerste 'verre' reis....naar Westervoort.
Later ben ik de cursus Reiki 1 gaan doen. Een mooie dag, in alle opzichten. Een dag waarop je leert op je eigen gevoel te vertrouwen en je over te geven aan de toewijding van je medecursisten. Ook Reiki 2 ga ik zeker volgen. Wat ik hierboven niet beschrijf, maar wat in alle stukjes van anderen terug komt en voor mij niet anders is, is de voelbare liefde, het respect voor ieders eigenheid. Er is het geloof dat ieder zijn weg moet gaan naar aanleiding van een hoger plan en dat wij deel uitmaken van een alles omvattende energie en zo allemaal met elkaar verbonden en verweven zijn. Maar voor mij is dat niets bijzonders; daar ben ik altijd al van doordrongen geweest, zolang ik mij kan herinneren.


Marije, Dieren :

Ik ken Marjolein al van kleins af aan, maar we hadden elkaar al een tijd niet gezien toen ik haar via mijn zusje op een beurs weer tegenkwam. De korte behandeling die ze me toen gaf deed me erg veel goed en we maakten een afspraak. Marjolein heeft me met verschillende onderwerpen erg goed geholpen, na elke sessie ging ik met een warm gevoel naar huis en kon ik weer verder. Ook qua spirituele ontwikkeling heeft zij me een stuk verder gebracht.
Marjolein is een erg prettig mens om mee om te gaan, erg warm en liefdevol. Een stralend licht! Ik kan niet anders zeggen dat Marjolein en de therapie mijn leven erg positief hebben veranderd.


Angelique, Doesburg :

De healings van Marjolein heb ik als zeer bijzonder ervaren.
Al vanaf ons eerste contact gaf zij mij het gevoel dat ik haar kon vertrouwen en voelde mij omringd door veel warmte en liefde.
Zij heeft een hoog inlevingsvermogen en ik voelde mij gehoord. Ook op de behandeltafel gebeurde er van alles met mijn lijf. Ik werd wederom omringd door liefde. Blokkades werden opgeheven en de energiebanen gingen weer stromen. Na de healing voelde ik me weer een stukje ‘lichter’ (zowel lichamelijke als geestelijke verlichting). Geaard, ontspannen en omringd met veel positieve energie keerde ik dan weer huiswaarts. De healing werkte vaak nog weken door. Marjolein is bijzonder lieve vrouw die volledig bewust is van haar gaven, en daar naar mijn mening, vakkundig mee omgaat.  Met veel respect en zonder oordeel benadert zij haar cliënt(e). Ik kan met heel mijn hart en ziel niet anders zeggen dat zij mijn leven een positieve wending heeft gegeven.


Zwanny, Utrecht :

Ik ging 22 juli 2009 voor het eerst naar Marjolein omdat ik al een tijdje niet zo lekker in mijn vel zat en het gevoel had dat mijn energie niet goed stroomde. Ik heb de natuurgeneeskundig paranormale therapie sessie bij Marjolein als heel fijn ervaren. Ik voelde me al gauw bij haar op mijn gemak en ik had al heel snel het gevoel dat ik haar kon vertrouwen. Daardoor kon ik me goed openstellen voor de behandeling waardoor er meteen al veel bij mij gebeurde. Ook de ruimte waarin de behandelingen plaats vinden is erg prettig ingericht en ik vond dat Marjolein professioneel te werk ging. Voordat ze met de behandeling begon vulde ze eerst een anamnese formulier in en ze nam de tijd om een goed beeld te krijgen van hoe ik me precies voelde en waar we het eerste aandacht aan moesten besteden. Omdat ik erge moeite had met aarden heeft ze daar de eerste sessie vooral de nadruk op gelegd. Na de sessie voelde ik me beter en sterker; ik was echt verrast wat 1 sessie al niet kan doen!


Marion, Apeldoorn :

Soms verschijnt er zomaar iemand op je pad, toeval wordt het ook wel genoemd! Je wilt eigenlijk wel dat er iemand meekijkt over je schouder, om eens te kijken hoe je goed over die kruising of tegenwoordig de rotonde moet komen. (O, is het daarom dat we maar steeds in hetzelfde cirkeltje blijven rijden;-)
Het is fijn dat er iemand is, die je de verkeersregels weer eens opfrist. Door een bril kan laten kijken, waarmee je de dingen weer helder ziet. Waardoor het vermogen tot zelf inschatting van situaties weer wordt aangewakkerd.
Iemand in zichzelf te laten geloven, dat zij het waard is……het voertuig (als symbool van het menselijk lichaam) waarin ze zich begeeft met vrijheid en vreugde te besturen.
Dankjewel Marjolein, voor je bijdrage hierin!