Kindercoaching

Omdat ik zelf een hooggevoelig kind was, vind ik het heel inspirerend en mooi om kinderen te begeleiden. Prachtig om te zien hoe kinderen met relatief eenvoudige oefeningen en begeleiding weer een grote stap kunnen maken en weer vol zelfvertrouwen en zelfliefde in het leven kunnen staan. Kinderen help ik weer in hun kracht te komen staan en hun eigen unieke kwaliteiten verder te mogen ontwikkelen. Als kinderen weer helemaal goed in hun eigen kern staan, zie je ze weer stralen!

Coachingsvragen

In mijn praktijk behandel ik veel kinderen die tegen diverse zaken aanlopen als:

  • Hooggevoeligheid
  • Gepest worden
  • Moeite om goed bij zichzelf te blijven
  • Onzekerheid en graag de unieke kwaliteiten te leren inzetten
  • Eigen 'wijsheid', maar die niet kunnen delen
  • Nieuwetijdskinderen met levensvragen
  • Kinderen die interesse hebben in Reiki

Aanpak

Bij een coaching traject start ik met een (telefonische) intake, waarbij je hulpvraag wordt geformuleerd. Hierbij gaan we kijken hoeveel sessies we nodig denken te hebben. We plannen vervolgens de sessies in en gaan lekker aan de slag! Tussentijds evalueren we je ontwikkeling ten aanzien van je ingebrachte hulpvraag en mogelijk stellen we deze bij indien gewenst. Na afloop van het traject evalueren we het 'eindresultaat'. Er kan ook gewoon los een coachingsessie worden afgenomen, als je op dat moment ergens tegen aanloopt en geen traject wilt.

Ik werk vanuit mijn hart en mijn intuïtie, dat is de stroom van waaruit ik je begeleid. Ter ondersteuning kan ik diverse methodes inzetten om je te begeleiden.

Methodiek

Voor kindercoaching maak ik ook gebruik van diverse methodieken: visualisaties, meditaties, oefeningen, energetische behandelingen, tekenen, opstellingen.

Duur Coachings-sessie

De duur van een kindercoachingsessie is gemiddeld 1 uur. Bij jonge kinderen wordt in overleg soms ook een half uur gepland.

Voor meer informatie over Kindercoaching neem je contact op met Marjolein Berendsen

error while rendering plone.belowcontentbody.relateditems
error while rendering zomarelateditems